Webinar-et e zhvilluara nga Këshilli i Qarkut Berat

Webinar-et e zhvilluara nga Këshilli i Qarkut Berat

Webinar-et e zhvilluara nga Këshilli i Qarkut Berat

Datat: e Martë 10 Dhjetor 2019, e Mërkurë 11 Dhjetor 2019, e Enjte 12 Dhjetor 2019

Ora: 11:00 CET

Është një mundësi për të mësuar më shumë për përdorimin e serrave bujqësore inovative gjeotermale dhe klasterit ATI

Personi i kontaktit: Evis Plaku (evisplaku@gmail.com)

Afati final i regjistrimit: 12 Dhjetor 2019

Për tu bërë pjesë e seminarit, ndiqni këto hapa:

– Drejtohuni në faqen med-greenhouses.eu

– Zgjidhni dhomën e takimit “Berat – webinars

– Vendosni emrin tuaj në fushën “Name”

– Vendosni si password “med-greenhouses

 

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *