Konkursi në rrjete sociale për promovimin e projektit SUSTOURISMO bëhet viral

Konkursi në rrjete sociale për promovimin e projektit SUSTOURISMO bëhet viral

Konkursi në rrjete sociale për promovimin e projektit SUSTOURISMO bëhet viral

Këshilli i Qarkut Berat, në kuadër të projektit SUSTOURISMO të bashkë-financuar nga Bashkimi Evropian, ka lancuar një nismë që synon promovimin dhe nxitjen e turizmit dhe transportit të qendrueshëm, veçanërisht mes të rinjve.

Nisma e njohur si “Pedalo & Fotografo” kishte për synim zhvillimin e një konkursi midis të rinjve, në rrjetet sociale. Kjo nismë u mirëprit nga qindra, mijëra të rinj të cilët nëpërmjet angazhimit të tyre në rrjetet sociale shërbyen gjithashtu si promovues të vlerave turistike dhe transportit ekologjik në qarkun e Beratit.

Në përfundim të konkursit, i cili zgjati dy javë, fituesit mund të shijojnë

  • Vendi i parë: një eksperiencë unike Rafting në Kanionet e Osumit
  • Vendi i dytë: guidë dhe drekë për dy persona në agro-turizmin Alpeta, Roshnik
  • Vendi i tretë: një dhuratë të personalizuar nga një artizan
 

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *