Kontakt

Adresa postare:
Këshilli i Qarkut
Bulevardi  Republika
Berat
Adresa elektronike (e-mail)
keshilliqarkut_berat@yahoo.it
Telefon dhe fax
+355 322 34 283
Na kontaktoni për kërkesat / përshtypjet / sugjerimet tuaja
  [contact-form-7 404 "Not Found"]