Anëtarët e Këshillit

Këshilli i Qarkut Berat ka gjithsej 18 anëtarë të Këshillit, të cilët janë zgjedhur si përfaqësues të këshillave bashkiakë për Bashkitë Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Poliçan dhe Corovodë, pas zgjedhjeve të 21 Qershor 2015.

Nr. Emër Mbiemër Subjekti Politik Bashkia
1 Fatlli Adilaj PS Ura Vajgurore
2 Juliana Mema PS Ura Vajgurore
3 Adriatik Zotkaj PS Polican
4 Nesim Spahiu LSI Corovodë
5 Petrit Sinaj LSI Berat
6 Donald Molishti PS Berat
7 Dhurata Plaku LSI Berat
8 Aurel Plaku PS Berat
9 Kastriot Rrapaj LSI Berat
10 Selfo Kapllani LSI Kucovë
11 Sybi Shehu PS Kucovë
12 Saimir Plaku PS Kucovë
13 Shkëlqim Fetahu LSI Kucovë
14 Miranda Shkembi PS Kucovë
15 Kujtim Pelivani LSI Ura Vajgurore
16 Hasan Lila PS Ura Vajgurore
17 Fatos Hasanaj PS Corovodë
18 Ermiona Taho PS Polican