Guida Turistike e Qarkut Berat

22 Dhjetor 2011, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat ka krijuar guidëne tij turistike për Qarkun Berat. Guida përfshin te gjitha njesite vendore dhe ne te jane perfshire atraksionet kryesore kulture dhe natyrore. Klikoni ketu per ta shkarkuar guiden ne versionin PDF.

Comments are closed.