Arsimi

mario 2 Dhjetor, 2011 0

119 093 000 lekë në 30 objekte ( Rrethi Berat – 16 objekte, Rrethi Kuçove – 5 objekte, Rrethi Skrapar – 9 objekte ). Për investimet në sistemin arsimor, Këshilli i Qarkut ka drejtuar dhe zbatuar investimet me fonde te Ministrisë së Arsimit për vitet 2005 dhe 2006. Investimet me fonde të veta kanë qënë në raste tv ndërhyrjeve emergjente.

Disa foto shkollash te rikonstruktuara, per ilustrim

       
Shkolla Konizbaltë                                                  Shkolla Pashalli

       
Shkolla Ullinjas                                                  Shkolla Lapardha

                        
Rikonstruksion, shkolla Fshati Duhanas, Komuna Velabisht

         
Rikonstruksion, Shkolla Perhondi, Komuna Perhondi

         
Rikonstruksion, Shkolla “Zylyftar Veleshnja”, Corovodë


Rikonstruksion, Shkolla e Mesme Polican


Rikonstruksion, Shkolla Fshati Starove, Velabisht


Rikonstruksion, Shkolla Fshati Poshnje, Komuna Poshnje


Shkolla e Mesme Kucove

Buy Discount Cialis
Buy Viagra Australia
Floxin Generic
Side Effects Generic Viagra
Bentyl Medication Side Effects
Bentyl Medication Side Effects
Side Effects Terbinafine
Buy Cialis Online Without Prescription
Medicine To Stop Seizures
Medicine To Stop Seizures
Medicine To Stop Seizures
Phentermine China
Long Term Side Effects Of Celebrex Use
Ambien 10Mg Ambien
Pet Medication Identifier
Levitra Contra Cialis
Enlarged Prostate Cialis
Cheapest Canadian Pharmacy
Levitra Uk
Levitra Uk

Comments are closed.