6 Shkurt 2014
Comments 0

Strategjia dhe Projekte

6 Shkurt 2014, Comments 0

Strategjia e Qarkut Berat – Shkarko Projektet e Qarkut Berat – Shkarko


12 Qershor 2012
Comments 0

KËSHILLI I QARKUT ZHVILLON KONFERENCËN E ZHVILLIMIT RAJONAL

12 Qershor 2012, Comments 0

Nën siglën “Punojmë për zhvillimin Rajonal”, u zhvillua në Berat Konferenca e Zhvillimit të Rajonit. Kjo konferencë ka sjellë përpara një auditori të përbërë […]