11 Shtator 2014
Comments 0

Inagurohet Rruga Veterik Guri i Bardhe

11 Shtator 2014, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat z.Petrit Sinaj  i shoqëruar nga punonjës të administratës dhe banorë të kësaj zone, ishin të pranishëm në inaugurimin  […]


3 Shtator 2014
Comments 0

Investime në Ruget Rurale

3 Shtator 2014, Comments 0

Duke u bazuar në programin e investimeve per këtë vit, Këshilli i Qarkut Berat është duke punuar në realizimin e një sërë investimeve në […]


22 Nëntor 2012
Comments 0

Nis Puna për Rikonstruksionin e Rrugës Veterik-Urë Vajgurore

22 Nëntor 2012, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat z.Petrit Sinaj  i shoqëruar nga punonjës të administratës ,Kryetari i Komunës së Velabishtit z.Kastriot Rrapaj dhe banorë të […]


3 Dhjetor 2011
Comments 0

Infrastruktura Rrugore

3 Dhjetor 2011, Comments 0

178 124 000lekë në 90 objekte ( Rrethi Berat – 38 objekte, Rrethi Kuçovë – 3 objekte, Rrethi Skrapar – 49 objekte ), ku […]


2 Dhjetor 2011
Comments 0

Ujësjellës dhe Kanalizime

2 Dhjetor 2011, Comments 0

Ujesjellës e Kanalizime       86 476 000lekë në 9 objekte ( Rrethi Berat – 6 objekte, Rrethi Skrapar – 3 objekte ), ku veçojme […]