22 Dhjetor 2011
Comments 0

Guida Turistike e Qarkut Berat

22 Dhjetor 2011, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat ka krijuar guidëne tij turistike për Qarkun Berat. Guida përfshin te gjitha njesite vendore dhe ne te jane perfshire atraksionet […]