Funksione të Deleguara

10 Dhjetor 2013
Comments 0

Te dhena rreth bilancit se tokes dhe kuadrit ligjor te ZAMT Berat

10 Dhjetor 2013, Comments 0

Zyra e administrimit dhe mbrojtjes se tokes eshte pjese e DAMT e cila funksionon si struktur administrative e keshillit te qarkut e perber nga […]