Lajmi i Fundit

23 Tetor 2014
Comments 0

70-Vjetori i Qeverisë së pare demokratike

23 Tetor 2014, Comments 0

Në bibliotekën ‘Vehxhi Buharaja’, u kremtua dje 70-vjetori I formimit të qeverisë së parë demokratike të dalë nga lufta e madhe patriotike nacional-çlirimtare. Ishin […]


21 Tetor 2014
Comments 0

70-Vjetori i Çlirimit të Kuçovës

21 Tetor 2014, Comments 0

Qyteti i Kuçovës ka mbledhur mëngjesin e sotëm, drejtues lokal, deputetë të qarkut, veteranë të Luftës Antifashiste Nacional-Clirimtare, nxënës dhe banorë të qytetit dhe […]


17 Tetor 2014
Comments 0

Samiti Boteror per Klimen

17 Tetor 2014, Comments 0

Me ftesë të Asamblesë së Rajoneve të Evropës (AER) dhe “R20-Rajonet e Veprimit Klimaterike, Këshilli i Qarkut Berat mori pjesë në Samitin Botëror të […]


13 Tetor 2014
Comments 0

Koncert me Valle Tipologjike Burimore

13 Tetor 2014, Comments 0

Lajmërimi   i  bërë  disa  ditë  para  për  një  koncert  mirënjohjeje  për  grupin  fitues   të   vendit  të  dytë  dhe  të tretë  në  Festivalin  Folklorik  Tipoligjik    […]


10 Tetor 2014
Comments 0

Berati i uron Mireseardhjen Nermin Vlores

10 Tetor 2014, Comments 0

Për dy  ditë me rradhë një delegacion i zonjave kryesuese të Fondacionit Kulturor Mbarëkombëtar “Nermin Vlora Falaschi ” vizitoi qytetin e Beratit, për të […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page