Lajmi i Fundit

30 Dhjetor 2014
Comments 0

Miratohet struktura dhe projekt buxheti i vitit 2015

30 Dhjetor 2014, Comments 0

Së pari Kryetari  i Këshillit të Qarkut ,ka  falenderuar dhe ka  shprehur  mirënjohjen e tij të veçantë për të gjithë këshilltarët  si pjesë e […]


24 Dhjetor 2014
Comments 0

Inagurohet Monumenti Natyror Çezma e Tarikos

24 Dhjetor 2014, Comments 0

Është inaguruar sot , “Çezma e Tarikos”, pas një investimi prej 6milion lekësh(të vjetër) , që Këshilli i Qarkut ndërmori përmes Fondacionit ABC. Të […]


4 Dhjetor 2014
Comments 0

Muze ne Shkollen 9-Vjecare 22 Tetori

4 Dhjetor 2014, Comments 0

Dje  në ambjentet  e shkollës 9-Vjeçare “22 Tetori” u përurua Muzeu i  kësaj shkolle, një inisiativë e vetë shkollës, e mbështetur dhe sponsorizuar falë […]


2 Dhjetor 2014
Comments 0

70-Vjetori i Clirimit te Atdheut

2 Dhjetor 2014, Comments 0

Jubileu I 70-Vjetorit  të  Çlirimit të atdheut është përkujtuar me një ceremoni  të veçantë në varrezat e Dëshmorëve të atdheut në Berat. Ishin të […]


19 Nëntor 2014
Comments 0

Prezantohet Linja e re 110 KV Uznove – Corovode

19 Nëntor 2014, Comments 0

Në ambjentet e Këshillit të Qarkut u organizua takimi me përfaqësues të Operatorit të Sistemit të Transmetimit (OST), përfaqësues të pushtetit vendor (Bashkia Berat, […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page