Lajmi i Fundit

4 Mars 2016
Comments 0

Mbahet takimi i radhës i Programit IPA II Greqi-Shqipëri në Arta të Greqisë

4 Mars 2016, Comments 0

Ndërsa është hapur tashmë thirrja e parë për projekt-propozime për të dyja akset prioritare të programit, takimet vijojnë të bëhen edhe më intensive dhe […]


27 Shkurt 2016
Comments 0

Mbahet takimi i rradhës informues mbi programin ndërkufitar Greqi-Shqipëri IPA II

27 Shkurt 2016, Comments 0

Në qytetin e Korçës u mbajt takimi i radhës mbi informimin e programit ndërkufitar midis dy shteteve atij grek dhe atij shqiptar. Ky është […]


23 Shkurt 2016
Comments 0

Miratohet Buxheti i Keshillit te Qarku Berat

23 Shkurt 2016, Comments 0

Në datën 09/02/2016 u zhvillua në ambjentet e Këshillit të Qarkut Berat  mbledhja e parë e këtij viti me tematikë qëndrore diskutimin dhe miratimin […]


1 Gusht 2015
Comments 0

Konstituhet Keshilli i Qarkut. Fatlli Adilaj, kryetari i ri

1 Gusht 2015, Comments 0

Është kostituuar sot Këshilli i Qarkut Berat. Pas kostituimit të gjithë Këshillave Bashkiak në këtë qark, pas votes së 21 Qershorit , sot ka […]


30 Maj 2015
Comments 0

Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, ”Nderi i Qarkut”, të Beratit

30 Maj 2015, Comments 0

Në ambientet biblotekës ”V. Buharaja”, ku kanë qënë të pranishëm peronalitetet e besimeve të ndryshme fetare, në vendin tonë , si dhe Ministi Nasip […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page