Lajmi i Fundit

23 Mars 2016
Comments 0

IPA II intensifikon bashkëpunimin

23 Mars 2016, Comments 0

Kjo do te ishte kryefjala e dy takimeve të radhës të Programit IPA  ndërkufitar Greqi  – Shqipëri 2014-2020. I pari ndër dy të fundit […]


16 Mars 2016
Comments 0

Është koha e planeve të përgjithshme vendore të bashkive

16 Mars 2016, Comments 0

Të pesta bashkitë e Qarkut të Beratit,  kane privilegjin të përfshihen në vitin 2016 në një ndryshim shumë të rëndësishëm për zhvillimin e secilës […]


4 Mars 2016
Comments 0

Mbahet takimi i radhës i Programit IPA II Greqi-Shqipëri në Arta të Greqisë

4 Mars 2016, Comments 0

Ndërsa është hapur tashmë thirrja e parë për projekt-propozime për të dyja akset prioritare të programit, takimet vijojnë të bëhen edhe më intensive dhe […]


27 Shkurt 2016
Comments 0

Mbahet takimi i rradhës informues mbi programin ndërkufitar Greqi-Shqipëri IPA II

27 Shkurt 2016, Comments 0

Në qytetin e Korçës u mbajt takimi i radhës mbi informimin e programit ndërkufitar midis dy shteteve atij grek dhe atij shqiptar. Ky është […]


23 Shkurt 2016
Comments 0

Miratohet Buxheti i Keshillit te Qarku Berat

23 Shkurt 2016, Comments 0

Në datën 09/02/2016 u zhvillua në ambjentet e Këshillit të Qarkut Berat  mbledhja e parë e këtij viti me tematikë qëndrore diskutimin dhe miratimin […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page