Lajmi i Fundit

15 Shkurt 2012
Comments 0

Këshilli i Qarkut raporton për situatë emergjente

15 Shkurt 2012, Comments 0

Kur situate ka përfshirë gjithë veriun dhe juglindjen e vendit,Këshilli I Qarkut Berat bën me dije situatën në zonat malore dhe kryesisht në rrethin […]


4 Janar 2012
Comments 0

Inagurimi i Observatorit per te Drejtat e Femijeve dhe Njesise per te Drejtat e Fëmijeve ne Qarkun Berat

4 Janar 2012, Comments 0

Ne daten 9 dhjetor Keshillit i Qarkut Berat ne Bashkepunim me Zyren e Observatorit per te Drejtat e Femijeve Berat (UNICEF) realizoi ceremonine e […]


30 Dhjetor 2011
Comments 0

GËZUAR FESTAT

30 Dhjetor 2011, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat ju uron Gëzuar dhe Vitin e Ri 2012. Ju urojmë përzemërsisht një vit sa më të mbarë. Berat Regional Council  […]


28 Dhjetor 2011
Comments 0

Organizohet Panairi Rajonal i Biznesit

28 Dhjetor 2011, Comments 0

Ne datat 23 e 24.12.2011, ne sheshin qendror te qytetit Berat, Keshilli i Qarkut dhe Bashkia Berat, se bashku me Prefekturen Berat , Dhomen […]


21 Dhjetor 2011
Comments 0

Menaxhimi i Integruar i mbetejeve urbane në Qarkun e Beratit

21 Dhjetor 2011, Comments 0

Ne muajin Tetor  2011, prane Keshillit te Qarkut Berat, paraqiti kerkese per bashkepunim shoqeria Italiane “Europe Service Menaxhment”, e interesuar per ofrimin e sherbimit […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30