Lajmi i Fundit

28 Mars 2012
Comments 0

Institucionet vendore zhvillojnë një takim për strategjitë për zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit të aventurës “Rafting” në qarkun e Beratit.

28 Mars 2012, Comments 0

Strategjitë për zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit të aventurës në qarkun e Beratit kanë bashkuar sot në një takim me Federatën Shqiptare të Raffting […]


14 Mars 2012
Comments 0

Meta- Gratë një kontribut te vyer ne ndërtimin e shtetit modern shqiptar

14 Mars 2012, Comments 0

Kryetari i LSI-së, z.Ilir Meta zhvilloi sot një takim festiv, me rastin e 8 Marsit në Berat, me gra anëtare dhe simpatizonte të LSI-së […]


14 Mars 2012
Comments 0

Këshilli i Qarkut nderon me titullin e lartë “Nderi i Qarkut” shkollën jopublike “Ylli i Mëngjesit

14 Mars 2012, Comments 0

Me rastin e festës së 7 Marsit, ditës së Mësuesit, Këshilli i Qarkut në Berat vlerësoi me titullin e lartë “Nderi i Qarkut” shkollën […]


16 Shkurt 2012
Comments 0

Miratohet buxheti i Këshillit të Qarkut Berat

16 Shkurt 2012, Comments 0

Është zhvilluar mbledhja e parë për këtë vit e Këshillit të Qarkut e cila kishte një rend dite të larmishëm. Në çelje të saj […]


16 Shkurt 2012
Comments 0

Qarku i Beratit dhe rajoni Bjellovar-Billogorë në Kroaci do të kenë një të ardhme të shkëlqyer bashkëpunimi

16 Shkurt 2012, Comments 0

Me iniciativën e Këshillit të Qarkut Berat dhe Këshillit Bashkiak të qytetit u zhvillua një vizitë treditore në Prefekturën e Bjellovar-Billogorës në Kroaci. Qëllimi i […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Next page