Lajmi i Fundit

7 Qershor 2012
Comments 0

KËSHILLI I QARKUT ORGANIZON NJË AKTIVITET SENSIBILIZUES PËR MJEDISIN

7 Qershor 2012, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat në bashkëpunim me Prefekturën Berat, Bashkinë e qytetit dhe Parlamentin Rinor organizuan sot një aktivitet sensibilizues për mjedisin. Aktiviteti u […]


6 Qershor 2012
Comments 0

Z. Petrit Sinaj ndihmon të mbijetuarën nga aksidenti tragjik i Himarës

6 Qershor 2012, Comments 0

Në familjen Opingari në lagjen Çlirim të qytetit të Beratit dje ishte një ditë e veçantë. Nuk ka qënë vetëm dhe thjesht gëzimi që […]


28 Maj 2012
Comments 0

TALENT SHOW “VETËM KËRCIM”

28 Maj 2012, Comments 0

Për dy ditë me radhë në pallatin e kulturës “Margarita Tutulani” në kujdesin e veçantë të kryetarit të këshillit të Qarkut njëkohësisht kreu i […]


28 Maj 2012
Comments 0

ZHVILLOHET EKSPOZITA PËR FËMIJË “COLOR 2012”

28 Maj 2012, Comments 0

P. Sinaj – Këshilli i Qarkut do të invesojë gjithmonë për fëmijët Në Galerinë e Artit “E. Lear” në Berat u zhvillua edicioni i […]


22 Maj 2012
Comments 0

BERAT – KËSHILLI I QARKUT DHE PNUD ORGANIZOJNË TRYEZËN NË KUADËR TË DEKADËS SË PËRFSHIRJES SË ROMËVE

22 Maj 2012, Comments 0

P. Sinaj: Kemi evidentuar planin e veprimit me gjashtë fusha kryesore U zhvillua në Berat mbledhja e përbashkët e Komitetit të Vlerësimit të Nevojave […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page