Lajmi i Fundit

1 Korrik 2012
Comments 0

Investitorë Gjermanë shfaqin interes për Rajonin e Beratit

1 Korrik 2012, Comments 0

Dy biznesmen gjermanë kanë vizituar qytetin e Beratit për të parë nga afër mundësitë reale qe ofron ky qark për investimet gjermane si edhe […]


15 Qershor 2012
Comments 0

Konferenca per Zhvillimin e Rajoneve

15 Qershor 2012, Comments 0

Në Tiranë u zhvillua dje një takim i zgjeruar në kuadër të projektit “Mbështetje e Integruar për Decentralizimin” një financim i BE dhe PNUD. […]


15 Qershor 2012
Comments 0

KOFERENCËN E PËRBASHKËT ME FONDACIONI PËR ZHVILLIMIN E KAPACITETEVE LOKALE (ALCDF)

15 Qershor 2012, Comments 0

Në mjediset e bibliotekës “Vexhi Buharaja” u zhvillua dje konferenca e përbashkët me fondacioni Për zhvillimin e kapaciteteve lokale (ALCDF). Takimi kishte në fokus […]


7 Qershor 2012
Comments 0

KËSHILLI I QARKUT ORGANIZON NJË AKTIVITET SENSIBILIZUES PËR MJEDISIN

7 Qershor 2012, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat në bashkëpunim me Prefekturën Berat, Bashkinë e qytetit dhe Parlamentin Rinor organizuan sot një aktivitet sensibilizues për mjedisin. Aktiviteti u […]


6 Qershor 2012
Comments 0

Z. Petrit Sinaj ndihmon të mbijetuarën nga aksidenti tragjik i Himarës

6 Qershor 2012, Comments 0

Në familjen Opingari në lagjen Çlirim të qytetit të Beratit dje ishte një ditë e veçantë. Nuk ka qënë vetëm dhe thjesht gëzimi që […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page