Lajmi i Fundit

1 Shtator 2012
Comments 0

Kremtohet Fiter Bajrami

1 Shtator 2012, Comments 0

Për gjithë besimtarët musliman dje ishte një ngjarje e shënuar, kremitmi i festës së Fiter Bajramit cila shënon sakrificën e njeriut nëpërmjet agjërimit ndaj […]


27 Gusht 2012
Comments 0

Njësitë ekonomike bujqësore

27 Gusht 2012, Comments 0

Nën drejtimin e kryetarit të Këshillit të Qarkut Petrit Sinaj u organizua dje takimi i parë për krijimin e komisionit mbi regjistrimin e përgjithshëm […]


25 Korrik 2012
Comments 0

100 vjetori i Kuvendit të Sinjës

25 Korrik 2012, Comments 0

P. Sinaj: Kuvendi i Sinjës është një ngjarje lapidare në historinë e Shqipërisë. Në ambjentet e Pallatit të Kulturës “Margarita Tutulani” në kuadrin e […]


18 Korrik 2012
Comments 0

Zhvillohet festa e miqësisë

18 Korrik 2012, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat Petrit Sinaj prezanton në Tavarnelle resurset e Beratit Në kuadrin e Festës së Miqësisë mes popujve italianë dhe […]


11 Korrik 2012
Comments 0

Këshilli i Qarkut Përkujton 100-vjetorin e Kuvendit të Sinjës

11 Korrik 2012, Comments 0

Në ambjentet e Këshillit të Qarkut në kuadrin e 100 Vjetorit të Pavarësisë, u organizua sot një ekspozitë fotografike me pamje nga kuvendi i […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page