Lajmi i Fundit

1 Nëntor 2012
Comments 0

Bashkëpunimi me Konsullatën Italiane, në nivele të shkëlqyera

1 Nëntor 2012, Comments 0

Konsulli i ri Italian në qytetin e Vlorës zhvilloi një vizitë në qytetin e Beratit. Ndalesën e parë ai e bëri në Këshillin e […]


1 Nëntor 2012
Comments 0

Kujtohet Dita e Policëve të rënë në krye të detyrës

1 Nëntor 2012, Comments 0

Në kuadrin e ditës së Policëve të rënë në krye të detyrës në mjediset e Drejtorisë së Policisë së Qarkut Berat u zhvillua një […]


11 Tetor 2012
Comments 0

Mblidhet Këshilli i Qarkut, miratohen projekt-vendimet

11 Tetor 2012, Comments 0

Nën drejtimin e kryetarit të Këshillit të Qarkut Petrit Sinaj u zhvillua mbledhja e radhës së Këshillit të Qarkut. Këshilltarët pas diskutimeve për relacionet […]


11 Tetor 2012
Comments 0

Çelet sezoni i Vjeljes së Ullirit

11 Tetor 2012, Comments 0

Dje në Berat u organizua Dita e Vjeljes së Ullirit, një festë e cila është kthyer tashmë në traditë prej tre vitesh në Qarkun […]


4 Tetor 2012
Comments 0

Qarku i Beratit dhe Komunat e Deçanit dhe Pejës vendosin urat e binjakëzimit

4 Tetor 2012, Comments 0

Me ftesë të Komunës së Pejës dhe asaj të Deçanit dhe me iniciativën e deputetes së parlamentit të Kosovës Time Kadrijaj një delegacion i […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page