Lajmi i Fundit

5 Dhjetor 2012
Comments 0

Kremtohet 68-Vjetori i Çlirimit të Atdheut

5 Dhjetor 2012, Comments 0

68 Vjetori i Çlirimit të Shqipërisë është perkujtuar në Berat me homazhe në Varrezat e Dëshmorëve .Të pranishëm ishin Veteranë të Luftës,përfaqësues të Shoqatës […]


5 Dhjetor 2012
Comments 0

Aktivitet Kulturor në Liceun Artistik

5 Dhjetor 2012, Comments 0

Në kuadrin e festimit të 100 Vjetorit të Shpalljes së Pavarësise  Këshilli i Qarkut Berat dhe Fondacioni ABC mundësuan çeljen e një ekspozite në […]


5 Dhjetor 2012
Comments 0

“2500 vjet qytetari – 100 vjet pavarësi”

5 Dhjetor 2012, Comments 0

Me moton “2500 vjet qytetari – 100 vjet pavarësi”, qyteti historiko-muzeal i Beratit ka rreth dy javë që është veshur i gjithë kuq e […]


9 Nëntor 2012
Comments 0

Ekspozitë e Artistëve Shqiptar dhe Austriak

9 Nëntor 2012, Comments 0

Sot në Galerinë e Arteve”Edward Lear” në Berat u çel ekspozita me piktura të 6 piktorëve shqiptar dhe 6 piktorëve austriak. Aktiviteti ,i cili […]


6 Nëntor 2012
Comments 0

Një Delegacion i Komunës Deçan Viziton K. Qarkut

6 Nëntor 2012, Comments 0

Me ftesë të Kryetarit të Këshillit të Qarkut të Beratit z.Petrit Sinaj ka vizituar ditën e djeshme Beratin një delegacion nga Komuna e Deçanit […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page