Lajmi i Fundit

22 Shkurt 2013
Comments 0

Vleresohet me Titullin Nder i Qarkut Biznesmeni Lorenc Molishti

22 Shkurt 2013, Comments 0

Ne mjediset e kompanise Sidnej e cila mbetet lider ne vendin tone per industrine agro-perpunuese,u organizua ceremonia e dhenies se titullit Nderi i Qarkut […]


22 Shkurt 2013
Comments 0

Gjate ketij viti do te investohen 98.000.000 leke ne infrastrukture

22 Shkurt 2013, Comments 0

Në mbledhjen e parët ë këtij viti Këshilli i Qarkut Berat ka diskutuar dhe miratuar përpos të tjerave projekt-buxhetin  e këtij institucioni për vitin […]


5 Shkurt 2013
Comments 0

Strategjia e Zhvillimit Rajonal

5 Shkurt 2013, Comments 0

Përfaqësues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit  kanë zhvilluar sot një takim të zgjeruar në Këshillin e Qarkut Berat ku është diskutuar në lidhje me […]


22 Janar 2013
Comments 0

Nderohet me Certifikate Mirenjohje Zoti Franco Bruno

22 Janar 2013, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat ka zhvilluar sot një ceremoni në të cilën është nderuar me Çertifikatë Mirënjohje  Presidentin e C.I.C.A.L di Brindizi z.Franco Bruno […]


5 Dhjetor 2012
Comments 0

Kremtohet 68-Vjetori i Çlirimit të Atdheut

5 Dhjetor 2012, Comments 0

68 Vjetori i Çlirimit të Shqipërisë është perkujtuar në Berat me homazhe në Varrezat e Dëshmorëve .Të pranishëm ishin Veteranë të Luftës,përfaqësues të Shoqatës […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page