Lajmi i Fundit

7 Mars 2013
Comments 0

Kryetari i Keshillit te Qarkut Z. Petrit Sinaj Uron Mesuesit me Rastin e Festes se 7 Marsit

7 Mars 2013, Comments 0

 Në një aktivitet të zhvilluar në kuadrin e 7-Marsit ,Ditës së Mësuesve ,në qytetin e Beratit Kryetari i Këshillit të Qarkut ,njëkohësisht dhe kreu […]


26 Shkurt 2013
Comments 0

Z. Ramush Haradinaj, Nder i Qarkut

26 Shkurt 2013, Comments 0

Kryetari i AAK z.Ramush Haradinaj i shoqëruar nga znj.Time Kadrijaj  deputete e Parlamentit të Kosovës dhe të tjerë anëtarë të kryesisë së kësaj partie […]


24 Shkurt 2013
Comments 0

Vizita në Biznesin Fason në Berat

24 Shkurt 2013, Comments 0

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z.Ilir Meta, i shoqeruar nga Sekretari Politik i LSI per Qarkun e Beratit z.Nasip Naco ,kryetarja e  E […]


22 Shkurt 2013
Comments 0

Vleresohet me Titullin Nder i Qarkut Biznesmeni Lorenc Molishti

22 Shkurt 2013, Comments 0

Ne mjediset e kompanise Sidnej e cila mbetet lider ne vendin tone per industrine agro-perpunuese,u organizua ceremonia e dhenies se titullit Nderi i Qarkut […]


22 Shkurt 2013
Comments 0

Gjate ketij viti do te investohen 98.000.000 leke ne infrastrukture

22 Shkurt 2013, Comments 0

Në mbledhjen e parët ë këtij viti Këshilli i Qarkut Berat ka diskutuar dhe miratuar përpos të tjerave projekt-buxhetin  e këtij institucioni për vitin […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page