Lajmi i Fundit

12 Maj 2013
Comments 0

Sponsorizim i Keshillit te Qarkut Berat

12 Maj 2013, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat pas iniciativës së Kryetarit z.Petrit Sinaj njëkohësisht edhe kreu i Lëvizjes Socialistë për Integrim i Beratit mori përsipër dhe realizoi […]


10 Maj 2013
Comments 0

Kremtohet 5 Maji, Dita e Dëshmorëve

10 Maj 2013, Comments 0

Në  Berat është kremtuar 5 Maji Dita e dëshmorëve dhe në këtë kuadër aktivitetet kulmuan me vendosjen e kurorave dhe homazheve në varrezat e […]


10 Maj 2013
Comments 0

Konkursi Ndërkombëtar në Poezi dhe Arte Figurative

10 Maj 2013, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat në bashkëpunim me C.I.C.A.L citta di Brindisi zhvilloi në Berat konkursin ndërkombëtar të poezisë dhe arteve figurative “Naim Frashëri”. Në […]


10 Maj 2013
Comments 0

Z. Petrit Sinaj nderohet me titullin Ylli i Artë

10 Maj 2013, Comments 0

Në Francavilla ,Provinca di Brindisi, në një ceremoni të organizuar në Kështjellën Mbretërore të kësaj province ,Kryetari i Këshillit të qarkut Berat z.Petrit Sinaj […]


28 Prill 2013
Comments 0

Projekti Selea

28 Prill 2013, Comments 0

Në ambjentet e Këshillit të Qarkut, më datë 23.04.2013 u organizua takimi ,mbi  prezantimin e projektit “SELEA”(Asistencë teknike për forcimin e kapacitetit te Ministrisë […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page