Lajmi i Fundit

14 Shkurt 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut bashkëpunon me organizata ndërkombëtare për shtrirjen e shërbimeve ligjore falas

14 Shkurt 2018, Comments 0

Në kuadër të projektit “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjjithë në Shqipëri”, Këshilli i Qarkut Berat […]


5 Shkurt 2018
Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut takon nxënësit e shkollës 22 Tetori

5 Shkurt 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj priti në një vizitë tejet speciale dhe të veçantë, nxënësit e klasës së tretë të […]


17 Janar 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat forcon bashkëpunimin në projektet e BE

17 Janar 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj mori pjesë në një event vizibiliteti mbi promovimin e programeve të bashkëpunimit territorial, të financuar nga Bashkimi […]


12 Janar 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat zgjedh Zv. Kryetarin e Këshillit

12 Janar 2018, Comments 0

Në mbledhjen e parë të Këshillit të Qarkut Berat për vitin 2018, anëtarët e këshillit, me shumicë të cilësuar votash zgjodhën Zv. Kryetarin e […]


8 Shkurt 2017
Comments 0

Këshilli i Qarkut zhvillon mbledhjen e parë për vitin 2017

8 Shkurt 2017, Comments 0

Këshilli i Qarkut zhvilloi mbledhjen e parë për vitin 2017. Në fjalën përshëndetëse, Kryetari i Këshillit të Qarkut, z. Fatlli Adilaj, shpalosi vizioni i […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page