Lajmi i Fundit

25 Shtator 2013
Comments 0

Ne Keshillin e Qarkut takohet Grupi Teknik i Punes per Çeshtjet Rome

25 Shtator 2013, Comments 0

Ditën e  Martë, në  datën 24.09. 2009, në mjediset e  Këshillit të Qarkut u mbajt mbledhja e radhës e Grupit Teknik për Çështjet Rome […]


17 Shtator 2013
Comments 0

Inagurohet Shkolla 9-Vjeçare ne Komunen Velabisht

17 Shtator 2013, Comments 0

Në 16 Shtator ,në ditën e çeljes së vitit të ri shkollor 2013-2014 në Komunën e Velabishtit u  inaugurua shkolla e re 9-vjeçare ‘Zoi […]


16 Shtator 2013
Comments 0

Përkujtohet 69-Vjetori i Çlirimit të Qytetit

16 Shtator 2013, Comments 0

Në Berat është përkujtuar 69-Vjetori i Çlirimit të qytetit ku ceremonitë nisën me homazhe në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut. Ishin të pranishëm Veteranë, […]


6 Gusht 2013
Comments 0

Përkujtohet 70-Vjetori i formimit te shtabit te LANÇ-IT

6 Gusht 2013, Comments 0

Mbledhja e radhës së këshillit të Qarkut në keto ditë të nxehta Gushti u konceptua si një veprimtari kulturore me rastin e përkujtimit të […]


21 Maj 2013
Comments 0

Organizohet Festivali Kombetar i Sazeve dhe Isopolofonisë

21 Maj 2013, Comments 0

Nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës,Tiurizmit ,Rinisë dhe Sporteve,Qëndra Kombëtare e Veprimtarive Folklorike në bashkëpunim me  Këshillin e Qarkut dhe Qëndrën Kulturore Berat,organizuan edicionin […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page