Lajmi i Fundit

12 Nëntor 2013
Comments 0

Zv.Ministria e Arsimit znj. Nora Malaj takim në Keshillin e Qarkut

12 Nëntor 2013, Comments 0

Zv.Ministria e Arsimit znj.Nora Malaj zhvilloi në Berat një takim të veçantë me Kryetarin e Këshillit të Qarkut ,njëherësh edhe Kryetari i Lëvizjes Socialiste […]


18 Tetor 2013
Comments 0

Zgjidhet Nën/Kryetari dhe Sekretari i Qarkut

18 Tetor 2013, Comments 0

Eshtë zhvilluar mbledhja e rradhës së Këshillit  të Qarkut,në të cilin pos të tjerash është zgjedhurNënkryetari dhe Sekretari i Këshillit  të Qarkut.Kryetari i Këshillit […]


29 Shtator 2013
Comments 0

Panair në Roshnik

29 Shtator 2013, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat në bashkëpunim me Komunën e Roshnikut,shoqatën e Pemëtarisë si edhe Shoqatën Kulturore”Qyprilinjtë e Roshnikut “organizuan dje Panairin e madh me […]


27 Shtator 2013
Comments 0

Takimi i Dytë për Menaxhimin Rajonal të Mbetjeve

27 Shtator 2013, Comments 0

Në kuadrin e hartimit të Planit Rajonal të Menaxhimit të Mbetjeve për Qarkun e Beratit, në datën 27/09/2013 u mbajt takimi i dytë në […]


25 Shtator 2013
Comments 0

Ne Keshillin e Qarkut takohet Grupi Teknik i Punes per Çeshtjet Rome

25 Shtator 2013, Comments 0

Ditën e  Martë, në  datën 24.09. 2009, në mjediset e  Këshillit të Qarkut u mbajt mbledhja e radhës e Grupit Teknik për Çështjet Rome […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page