Lajmi i Fundit

26 Nëntor 2013
Comments 0

Keshilli i Qarkut sponsorizon Kampionatin e Basketbollit

26 Nëntor 2013, Comments 0

Në shkollën 9-vjeçare “22 Tetori “sot u zhvillua kampionati i basketbollit në kuadër  të festave të Nëntorit. Ceremonia e çeljes mblodhi në mjediset e […]


26 Nëntor 2013
Comments 0

Ceremonia e tre Dëshmorëve më të rinj

26 Nëntor 2013, Comments 0

Në varrezat e Dëshmorëve në Berat sot u zhvillua ceremonia e rivarrosjes së tre Dëshmorëve më të rinj të atdheut dhe konkretisht Kujtim Agalliu […]


26 Nëntor 2013
Comments 0

70-Vjetori i Grupit te Dyte Partizan te Shpiragut

26 Nëntor 2013, Comments 0

Në kuadër të 70-Vjetorit të krijimit të Grupit të Dytë Partizan të Shpiragut në fshatin Sinjë u zhvillua një takim përkujtimor .Janë mbledhur aty […]


12 Nëntor 2013
Comments 0

Zv.Ministria e Arsimit znj. Nora Malaj takim në Keshillin e Qarkut

12 Nëntor 2013, Comments 0

Zv.Ministria e Arsimit znj.Nora Malaj zhvilloi në Berat një takim të veçantë me Kryetarin e Këshillit të Qarkut ,njëherësh edhe Kryetari i Lëvizjes Socialiste […]


18 Tetor 2013
Comments 0

Zgjidhet Nën/Kryetari dhe Sekretari i Qarkut

18 Tetor 2013, Comments 0

Eshtë zhvilluar mbledhja e rradhës së Këshillit  të Qarkut,në të cilin pos të tjerash është zgjedhurNënkryetari dhe Sekretari i Këshillit  të Qarkut.Kryetari i Këshillit […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page