Lajmi i Fundit

10 Mars 2014
Comments 0

Kremtohet Dita e Mësuesit

10 Mars 2014, Comments 0

Sot u zhvillua në Pallatin e Kulturës”Margarita Tutulani”,një aktivitet kushtuar 7-Marsit,ditës së mësuesit. Aktiviteti u  organizua nga DAR ,Këshilli i  Qarkut  dhe Bashkia Berat  […]


3 Shkurt 2014
Comments 0

Grupi Teknik për çeshtjet Rome

3 Shkurt 2014, Comments 0

Në Këshillin e Qarkut u mbajt sot  mbledhja e rradhës së Grupit Teknik për Çështjet Rome. Ky takim u lehtësua nga projekti “Mbështetje për […]


17 Dhjetor 2013
Comments 0

“Nder i Qarkut” për Shkrimtarin Ramadan Pasmaçiu dhe patriotin Asllan Caka

17 Dhjetor 2013, Comments 0

Mbledhja e radhës së Këshillit të Qarkut ka patur karakterin e një aktiviteti kulturor i cili kishte në qëndër pikërisht dhënien e dy titujve […]


2 Dhjetor 2013
Comments 0

69-Vjetori i Çlirimit të Atdheut

2 Dhjetor 2013, Comments 0

69- Vjetori I Çlirimit të atdheut është përkujtuar me një ceremoni  të veçantë në varrezat e Dëshmorëve të atdheut ne Berat.Ishin të pranishëm deputetët […]


2 Dhjetor 2013
Comments 0

Kremtohet 101 Vjetori i Shpalljes së Pavarësisë

2 Dhjetor 2013, Comments 0

101 vjetori  i Çlirimit të atdheut është kremtuar me një ceremoni të veçantë në Përmendoren e Dëshmorëve të Kombit në qytetin tonë. Ishin të […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page