Lajmi i Fundit

15 Prill 2014
Comments 0

Kremtohet 70-vjetori i clirimit të krahinës së lumasit

15 Prill 2014, Comments 0

Në komunën Lumas të rrethit Berat u kremtua 70-Vjetori i Çlirimit të kësaj krahine.Aktiviteti u organizua nga Këshilli i Komunës Lumas,Organizata e Veteranëve të […]


8 Prill 2014
Comments 0

Reforme e Kujdesit Social

8 Prill 2014, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat në bashkëpunim me UNICEF zhvilluan sot takimin e strukturave lokale mbi reformën e shërbimeve Sociale.Ishin të pranishëm edhe znj.Marie Pierre […]


3 Prill 2014
Comments 0

Dhurata per Nxenesit e Shkolles “1 Maji”

3 Prill 2014, Comments 0

Fal një bashkëpunimi mes institucionit të Këshillit të Qarkut dhe Shërbimit Stomatologjik Shtetëror është bërë e mundur sot që për nxënësit e shkollës  9—vjeçare […]


3 Prill 2014
Comments 0

Urat e Ballkanit Flasin

3 Prill 2014, Comments 0

Ditën e Shtunë dhe të Diele në Berat startoi edicioni I III-të i eventit” Urat e Ballkanit Flasin”.Aktivitetet u organizuan nga Fondacioni”Ballkanika”,UNESCO,Bashkia Berat,Këshilli i […]


23 Mars 2014
Comments 0

Te Komunikojme Shqip

23 Mars 2014, Comments 0

Një projekt i zhvilluar në lëndën e Gjuhës Shqipe i titulluar”Të komunikojmë shqip,bashkëbisedojmë,diskutojmë shqip,shkruajmë shqip “,ka bërë që zyrat e Këshillit të Qarkut “të […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page