Lajmi i Fundit

28 Prill 2014
Comments 0

Akordim Çmimesh Nder i Qarkut

28 Prill 2014, Comments 0

Në kuadër të kremtimeve të 70-Vjetorit të Çlirimit të Atdheut dhe në bazën e promovimit të vlerave të LANÇ-it,sot në bibliotekën “Vehxhi Buharaja ,Këshilli […]


23 Prill 2014
Comments 0

Perkujtohet Beteja ne Qafe Hoxhaj

23 Prill 2014, Comments 0

Është përkujtuar me një ceremoni mjaft mbresëlënëse sot 71-Vjetori i betejës së Qafë-Hoxhës ,një nga betejat më të ashpra kundër pushtuesve italianë dhe bashkëpunëtorëve […]


23 Prill 2014
Comments 0

Besimtaret Orthodhoksë festojnë Pashkët

23 Prill 2014, Comments 0

Festa e Pashkëve është kremtuar me devocion në qytetin e Beratit nga besimtarët e krishterë ,por jo vetëm,pasi sic është traditë në qytetin e […]


21 Prill 2014
Comments 0

Zhvillohet Mbledhja e Keshilit te Qarkut

21 Prill 2014, Comments 0

Është zhvilluar sot mbledhja e Këshillit të Qarkut në të cilën janë diskutuar një sërë relacionesh ,informacione të ndryshme,si dhe janë marrë vendime me […]


15 Prill 2014
Comments 0

Kremtohet 70-vjetori i clirimit të krahinës së lumasit

15 Prill 2014, Comments 0

Në komunën Lumas të rrethit Berat u kremtua 70-Vjetori i Çlirimit të kësaj krahine.Aktiviteti u organizua nga Këshilli i Komunës Lumas,Organizata e Veteranëve të […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page