Lajmi i Fundit

10 Korrik 2014
Comments 0

Takimi i Rradhës për Projektin TAP

10 Korrik 2014, Comments 0

Në ambjentet e Këshillit të Qarkut, me datë 02.07.2014 u organizua takimi me specialistë të Këshillit të Qarkut ,të shoqërisë civile ,me përfaqësues të […]


10 Korrik 2014
Comments 0

Takim per Evidentimin e ish-tokave Shteterore

10 Korrik 2014, Comments 0

Në Këshillin e Qarkut Berat u zhvillua  takimi me përfaqësues nga Agjensia e Kthimit dhe Kompesimit të Pronave dhe specialist të Ministrisë së Bujqesisë […]


1 Korrik 2014
Comments 0

Vlerësim për Çetat Simbol

1 Korrik 2014, Comments 0

Në kuadër të 71-vjetorit të ,ditës së luftës së Palikështit kundër pushtuesve fashistë,në Komunë Sinjë u organizuan festime për festën e 29 Qershorit. Aktiviteti […]


27 Qershor 2014
Comments 0

Draft Plani Rajonal i Menaxhimit të Mbetjeve për Qarkun Berat

27 Qershor 2014, Comments 0

Në ambientet e Këshillit të Qarkut, u organizua  sot Workshop –i mbi prezantimin e Draft Planit Rajonal të Menaxhimit të Mbetjeve për Qarkun Berat, i […]


9 Qershor 2014
Comments 0

10 Vjetori i Komunes Martire të Leshnjes

9 Qershor 2014, Comments 0

Diten e premte në Komunën Leshnje u përkujtua 10 vjetori i shpalljes “Komunë Martire e Luftës Dytë Botërore,, të Komunës Leshnje. Në këtë ceremoni […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page