Lajmi i Fundit

2 Shtator 2014
Comments 0

Bashkepunim midis Qarkut Berat dhe Rajonit Veneto

2 Shtator 2014, Comments 0

Me iniciativën e z.Eduard Shalsi, Deputet i Qarkut të Beratit dhe njëkohësisht Kryetar i Komisionit Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, kanë vizituar sot Beratin, një […]


29 Gusht 2014
Comments 0

Restaurohen varrezat e Deshmoreve ne Berat dhe Corovode

29 Gusht 2014, Comments 0

Në kuadër të Jubileut të 70-të të çlirimit të atdheut, Këshilli i Qarkut  ka ndërmarrë një iniciativë , e cila konsiston në restaurimin  dhe […]


26 Gusht 2014
Comments 0

Krijimi i Batalionit Partizan “Shpiragu dhe Mali i Bardhe”

26 Gusht 2014, Comments 0

Në Komunën Sinjë  , u  përkujtua  71-Vjetori i formimit të Batalionit Partizan të “Shpiragut dhe Mali I Bardhë. Ishin të pranishëm,  në këtë aktivitet […]


21 Gusht 2014
Comments 0

Nderim per Brigaden XVI Partizane

21 Gusht 2014, Comments 0

Në fshatin  Therepel u kremtua sot 70-Vjetori i Formimit të Brigadës së 16-sulmuese Partizane. Aktiviteti u organizua nga Këshilli i Qarkut, Komuna Vëndreshë dhe […]


6 Gusht 2014
Comments 0

71 Vjetori i Formimit te Shtabit te Lanç-it ne Berat

6 Gusht 2014, Comments 0

Në Karkanjoz të Komunës së Roshnikut , u  përkujtua  71-Vjetori i formimit të Shtabit të LANÇ-it të Qarkut të  Beratit . Ishin të pranishëm, përfaqësues […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page