Lajmi i Fundit

17 Shtator 2014
Comments 0

Fillon Viti i Ri Shkollor

17 Shtator 2014, Comments 0

Si në gjithë vendin edhe në Berat, sot shkollat e sistemit arsimor parauniversitar hapën  dyert  për nxënësit këtë vit, ndryshe nga të tjerët,  plot […]


17 Shtator 2014
Comments 0

70 Vjetori i Çlirimit Te Beratit

17 Shtator 2014, Comments 0

Në Berat eshte perkujtuar 70- Vjetori i Çlirimit të qytetit dhe ceremonitë nisen me homazhe ne varrezat e deshmoreve te atdheut. Ishin te pranishem […]


2 Shtator 2014
Comments 0

Bashkepunim midis Qarkut Berat dhe Rajonit Veneto

2 Shtator 2014, Comments 0

Me iniciativën e z.Eduard Shalsi, Deputet i Qarkut të Beratit dhe njëkohësisht Kryetar i Komisionit Parlamentar të Veprimtarive Prodhuese, kanë vizituar sot Beratin, një […]


29 Gusht 2014
Comments 0

Restaurohen varrezat e Deshmoreve ne Berat dhe Corovode

29 Gusht 2014, Comments 0

Në kuadër të Jubileut të 70-të të çlirimit të atdheut, Këshilli i Qarkut  ka ndërmarrë një iniciativë , e cila konsiston në restaurimin  dhe […]


26 Gusht 2014
Comments 0

Krijimi i Batalionit Partizan “Shpiragu dhe Mali i Bardhe”

26 Gusht 2014, Comments 0

Në Komunën Sinjë  , u  përkujtua  71-Vjetori i formimit të Batalionit Partizan të “Shpiragut dhe Mali I Bardhë. Ishin të pranishëm,  në këtë aktivitet […]


Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page