Lajmi i Fundit

6 Tetor 2018
Comments 0

Kryetari Adilaj takohet me Konsullin e Përgjithshëm të Republikës së Shqipërisë në Janinë

6 Tetor 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj, i shoqëruar nga Këshilltari për Marrëdhëniet me Institucionet dhe Politikat Zhvillimore z. Syrja Ormënaj, zhvilloi […]


3 Korrik 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat aplikon për një Projekt të Financuar nga Grantet e Zonës Ekonomike Evropiane dhe Norvegjisë

3 Korrik 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat e konsideron implementimin e projekteve të bashkëpunimit ndër-territorial dhe identifikimin e mundësive për projekte të reja si një objektiv tejet të […]


2 Korrik 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat aplikon në 3 projekte në thirrjen ADRION

2 Korrik 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat është tërësisht i angazhuar në identifikimin e mundësive për partneritet ndërrajonal në kuadër të tërheqjes së fondeve të Bashkimit Evropian për […]


19 Qershor 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat bëhet pjesë e partneriteteve për projekte me fonde të BE

19 Qershor 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat është angazhuar tërësisht në identifikimin e mundësive për të krijuar partneritete me institucione publike dhe private, në rajon dhe më gjerë, […]


27 Prill 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat pjesë e partnerëve në projekte ndërkombëtare

27 Prill 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj, i shoqëruar nga zv. Kryetari Saimir Plaku dhe këshilltari Syrja Ormënaj, morën pjesë në takimet […]


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next page