10 Shkurt 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat u akordon titullin “Nderi i Qarkut” tre personaliteteve të shquar

10 Shkurt 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat, vlerësoi me titullin “Nderi i Qarkut” tre personalitete të cilët përgjatë jetës, punës dhe veprimtarisë së tyre kanë lënë gjurmë […]


20 Janar 2018
Comments 0

Përfundon projekti për ndërtimin e rrugës Skrapar – Korçë

20 Janar 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Fatlli Adilaj ishte pjesë e panelit të diskutimeve për projektin më të fundit të zhvillimit rajonal të qeverisë shqiptare: […]


15 Janar 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut zhvillon mbledhjen e parë të këshillit për vitin 2018

15 Janar 2018, Comments 0

Anëtarët e Këshilli të Qarkut Berat zhvilluan ditën e Premte, datë 12 Janar 2018, mbledhjen e parë për vitin 2018. Në këtë mbledhje Kryetari […]


16 Dhjetor 2016
Comments 0

Qëndra Sociale “Shtëpia e Përbashkët” Organizon një Fundjavë Ndryshe

16 Dhjetor 2016, Comments 0

Qendra Sociale “Shtepia e Përbashkët” – një Qendër Ditore, në shërbim të moshës së tretë – në kujdesin e vecantë të Këshillit të Qarkut […]


12 Dhjetor 2016
Comments 0

Kryetari i Qarkut merr pjesë në 100-vjetorin e autonomisë së Korcës

12 Dhjetor 2016, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat z. Fatlli Adilaj mori pjesë këtë të shtunë në festën e 100-vjetorit të autonomisë së Korcës, së bashku me personalitete […]