18 Qershor 2018
Comments 0

Vizitë e përfaqësuesve të Këshillit të Qarkut Berat në Bjelovar, Kroaci

18 Qershor 2018, Comments 0

Kryetari i Këshilli të Qarkut Berat Fatlli Adilaj i shoqëruar nga stafi i tij zhvilloi një vizitë dhe takime furtdhënëse në Bashkinë Bjelovar, Kroaci me fokus zhvillimin […]


27 Prill 2018
Comments 0

Në Ditën e Tokës për një qytet më të paster

27 Prill 2018, Comments 0

Dita Botërore e Tokës festohet çdo vit më 22 prill, në mbarë botën, për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve rreth mbrojtjes së mjedisit si […]


5 Prill 2018
Comments 0

Lancohet projekti “MED Greenhouses”

5 Prill 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat, i përfaqësuar nga zv. Kryetari Saimir Plaku, mori pjesë në takimin për lancimin e projektit MED Greenhouses i cili ka […]


26 Mars 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit për fillimin e projektit të serave bujqësore

26 Mars 2018, Comments 0

Në takimin e mbajtur në Larisa, Greqi, më datë 22 Mars 2018, Këshilli i Qarkut Berat, i përfaqësuar nga zv. Kryetari Saimir Plaku nënshkroi […]


26 Mars 2018
Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut merr pjesë në punimet e Asamblesë Evropiane të Rajoneve

26 Mars 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj, i shoqëruar nga Këshilltarët në Kabinetin e tij, z. Syrja Ormënaj dhe z. Evis Plaku morën […]