13 Shtator 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat zhvillon Mbledhjen e Këshillit

13 Shtator 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat zhvilloi sot mbledhjen e Këshillit në të cilën u ndërmorën vendime të rëndësishme lidhur me mbarëvajtjen dhe ecurinë e punëve […]


7 Shtator 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat pjesë e Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve

7 Shtator 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat bëhet pjesë e “Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta në Qarkut Berat” i cili është një angazhim i përbashkët i Qeverisë […]


23 Korrik 2018
Comments 0

Fillon implementimi i projektit TACTICAL TOURISM

23 Korrik 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat, i përfaqësuar nga zv. Kryetari Saimir Plaku, Drejtori i Kabinetit Dashmira Tahiraj dhe Këshilltari për projektet e huaja dhe teknologjinë […]


1 Korrik 2018
Comments 0

Asambleja Evropiane e Rajoneve bashkëpunon me Këshillat e Qarqeve të Shqipërisë

1 Korrik 2018, Comments 0

Në 21 Qershor 2018, Sekretariati i Asamblesës Evropiane të Rajoneve zhvilloi në Korçë së bashku me Këshillat e Qarqeve të Shqipërisa Seminare për Fondet e […]


18 Qershor 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat merr pjesë në ditët informuese për implementimin e projekteve IPA

18 Qershor 2018, Comments 0

Institucioni i Këshilit të Qarkut Berat, i përfaqësuar nga z. Evis Plaku – Këshilltar për projektet e huaja, mori pjesë në takimet e zhvilluara […]