6 Tetor 2018
Comments 0

Zhvillohet Takimi i Komitetit të Përbashkët Monitorues në Programin e Bashkëpunimit Ndërkufitar Greqi – Shqipëri

6 Tetor 2018, Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat, i përfaqësuar nga Kryetari Fatlli Adilaj, mori pjesë në takimin e 4rt të Komitetit të Përbashkët Monitorues në Programin e […]


6 Tetor 2018
Comments 0

Fillon Implementimi i Projektit WASTE RREACT për Menaxhimin e Integruar të Mbetjeve

6 Tetor 2018, Comments 0

Një lajm i mirë për banorët e qarkut të Beratit. Fillon implementimi i projektit të financuar nga Bashkimi Evropian, i njohur si WASTE RREACT […]


3 Tetor 2018
Comments 0

Kryetari i Bashkisë Bjelovar, Kroaci viziton Beratin!

3 Tetor 2018, Comments 0

Kryetari i Bashkisë Bjelovar, Kroaci, z. Dario Hrebak viziton Beratin! I ftuar nga Kryetari i Këshillit të Qarkut z. Fatlli Adilaj dhe i shoqëruar nga përfaqësues të komunitetit […]


24 Shtator 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare CIRCLE 2018, në Kretë, Greqi

24 Shtator 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat, z. Fatlli Adilaj, i shoqëruar nga stafi i tij, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare CIrClE2018 “Sfidat për Ishujt në […]


13 Shtator 2018
Comments 0

Këshilli i Qarkut Berat përkujton 74-vjetorin e çlirimit të qytetit

13 Shtator 2018, Comments 0

Në një ceremoni në nder të kujtimit të të rënëve, të zhvilluar në Varrezet e Dëshmorëve, institucioni i Këshillit të Qarkut Berat përkujtoi datën 13 Shtator […]


1 2 3 4 5 Next page