I pakategorizuar

12 Nëntor 2018
Comments 0

Kryetari Adilaj zhvillon Vizitë dhe Takime të Nivelit të Lartë në Londër

12 Nëntor 2018, Comments 0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Berat z. Fatlli Adilaj mori pjesë në takimet e zhvilluara nga Forumi i Tregtisë dhe Investimeve Shqiptaro – Britanike […]


25 Tetor 2018
Comments 0

Takim më Përfaqësues të Komuniteteve Fetare në Kuadër të Luftës Kundër Trafikimit të Personave

25 Tetor 2018, Comments 0

Në kuadër të fushatës kombëtare “Tetori – Muaji i Luftës kundër Trafikimit të Personave”, Këshilli i Qarkut Berat, i përfaqësuar nga Zv. Kryetari Saimir Plaku dhe […]


12 Prill 2016
Comments 0

Njoftim

12 Prill 2016, Comments 0

14 Tetor 2015
Comments 0

Noftim

14 Tetor 2015, Comments 0

2 Dhjetor 2014
Comments 0

70-Vjetori i Clirimit te Atdheut

2 Dhjetor 2014, Comments 0

Jubileu I 70-Vjetorit  të  Çlirimit të atdheut është përkujtuar me një ceremoni  të veçantë në varrezat e Dëshmorëve të atdheut në Berat. Ishin të […]


1 2 3 4 5 6 7 8 Next page